• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Presse & Nyheder

Nyheder

Carelink Gruppen fejrer dobbelt ISO-certificering!
,

Vi er glade for at kunne annoncere, at både Carelink – Vikar og Carelink – Sundhed & Pleje har opnået ISO-certificering inden for kvalitetsledelse (ISO 9001) og miljøledelse (ISO 14001). Milepælen er resultatet af en intensiv og omhyggelig proces, der nu bekræfter vores konstante stræben efter at levere tjenester af højeste kvalitet samtidig med at vi tager hensyn til vores miljøpåvirkning.

 

En høj standard for servicekvalitet

“Certificeringerne skal ses som en anerkendelse af vores interne arbejdsprocesser,” siger Søren Lybye, koncerndirektør for Carelink – Vikar og Carelink – Sundhed & Pleje. “Det betyder, at vi nu officielt kan dokumentere, at vores arbejdsgange opfylder de højeste kvalitetskrav, hvilket sikrer, at vores kunder altid modtager en ensartet og fremragende service.”

Kunderne vil fortsat opleve den samme høje standard, men nu med den ekstra tryghed, at vores processer er blevet grundigt gennemgået og godkendt af eksterne eksperter.

 

En grønnere fremtid

ISO 14001-certificeringen fremhæver vores dedikation til miljøet. “For at opnå certificeringen kræver det, at vi systematisk overvåger vores miljøpåvirkning og konstant stræber efter mere bæredygtige praksisser,” forklarer Søren Lybye. Det er en vigtig del af vores strategi for at bidrage til FN’s verdensmål, som vi også støtter gennem vores bidrag til Carelink Fonden.

 

En kontinuerlig rejse mod forbedring

Certificeringsprocessen har været omfattende og krævende. “Det er ikke noget, man opnår én gang og så glemmer,” understreger Søren Lybye. “Vi bliver løbende auditeret og skal hvert år dokumentere vores fremskridt og vedligeholdelse af standarderne.”

Brian Rosenberg, CEO for Carelink Gruppen, påpeger samtidig, at certificeringerne er i tråd med virksomhedens værdier. “Hos Carelink Gruppen gør vi det ordentligt. Certificeringerne er en ekstern bekræftelse af, at vi lever efter vores værdier og fortsætter med at forbedre vores arbejdsgange for at sikre den højeste kvalitet og bæredygtighed,” siger han.

Med ISO 9001 og ISO 14001-certificeringerne er vi derfor endnu bedre rustet til at arbejde hen imod vores vision om at skabe de bedst mulige rammer for alle, der har brug for vores hjælp, samtidig med at vi opretholder en fortsat stærk forpligtelse til kvalitet og miljøansvar.