Pædagog

Pædagogvikar – et alsidigt job med mange muligheder

Som uddannet pædagog kan vi tilbyde dig en lang række forskellige vikarjob inden for det pædagogiske område. Vi er repræsenteret overalt i landet, og vi dækker en bred vifte af ydelser, som du, afhængig af din erfaring, kan blive tilbudt vikarjob inden for.

Uanset hvilket område du måtte vælge at arbejde inden for, garanterer vi dig både faglige og personlige udfordringer. Så du skal bruge hele paletten af din pædagogiske viden.

Carelink Gruppen er “med dig” på jobbet

Jobbet som vikar er på mange måder anderledes end en fast ansættelse. I vikarjobbet er der mere fleksibilitet, frihed og selvstændighed. Man har ikke de samme faste rammer, som karakteriserer et traditionelt ansættelsesforhold. Det er derfor vigtigt for Carelink, at du føler dig både tryg, værdsat og godt klædt på til at varetage dine vikaropgaver – både menneskeligt og fagligt. Vi tildeler dig udelukkende vikarjob, der flugter med dine kompetencer og erfaringer. Og sammen sørger vi for, at din faglighed holdes up to date.

Som pædagogvikar hos Carelink Gruppen vil du typisk arbejde i:

  • Børnehave
  • Vuggestue
  • SFO

Ledige stillinger

Se alle de ledige stillinger og vikarjobs, vi kan tilbyde dig.

Vi har gjort det hurtigt og nemt at finde det næste job, som passer bedst til dig.

Vi opdaterer listen så snart, der er nye jobmuligheder.

Dine fordele som vikar

Vi vil gerne gøre noget godt for vores vikarer. 

Som vikar og teamsmedarbejder hos Carelink Gruppen, får du derfor adgang til en lang række fordele, du frit kan benytte dig af.

5

Løn og vilkår

Vi ved at lønsatserne er vigtige for dig.

Her kan du finde løn og vilkår for de forskellige faggrupper vi har hos Carelink.

5
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til dét at være vikar hos Carelink gruppen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Her kan du finde svar på de fleste af de spørgsmål, som rejser sig i forbindelse med arbejdet som vikar. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar hver eneste dag – året rundt.

Hvis du er kunde – eller overvejer at blive det – hører vi naturligvis også meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den rette vikarløsning til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 08.00-16.00.