Bliv vikar

Bliv en hjælpende hånd for andre

Med et vikararbejde er du en hjælpende hånd for andre. Du bestemmer selv, hvornår du vil have en velfortjent fridag, og om du har lyst til at arbejde i weekenden. Mange af vores vikarer kommer til Carelink Gruppen med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Nogle tager en enkelt vagt om måneden, andre har måske faste fridage, hvor de gerne vil ud at se noget andet og tjene ekstra.

Tryg ansættelse hos Carelink

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du føler dig tryg i ansættelsen som vikar hos Carelink Gruppen. Du skal fokusere på at skabe de bedst mulige forhold for vores borgere og patienter, og du skal bruge mindst muligt krudt på overenskomster, formularer, kontrakter og så videre. Alt det tager vi os af. Vi har styr på alle aftaler, og vi følger vikarloven, så din ansættelse er både god, tryg og i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer

Vi matcher kompetent sundhedspersonale med arbejdspladser i pleje- og sundhedssektoren – både offentlige og private

Lær os bedre at kende

Hos Carelink Gruppen har vi en åben, ærlig og personlig dialog. Både med vores kunder og vores vikarer. På den måde kan vi sikre det bedste match mellem dig som vikar og den arbejdsplads, du skal vikariere på.