Vikar

Bliv vikar

Bliv en hjælpende hånd for andre

Med et vikararbejde er du en hjælpende hånd for andre, som for eksempel pædagog, handicaphjælper eller sygeplejerske. Om det er for en periode i dit liv eller om det er den helt rette hylde til dig, så kan vikararbejde hos Carelink måske være noget for dig. 

Tryg ansættelse hos Carelink

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du føler dig tryg i ansættelsen som vikar hos Carelink. Du skal fokusere på at skabe de bedst mulige forhold for vores borgere og patienter, og du skal bruge mindst muligt krudt på overenskomster, formularer, kontrakter og så videre. Alt det tager vi os af. Vi har styr på alle aftaler, og vi følger vikarloven, så din ansættelse er både god, tryg og i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer

Trine fra Hou Social- og sundhedshjælper

Hvor er det fantastisk at være vikar hos Carelink A/S, altid at blive mødt med et smil i telefonen, hvad enten det er for at booke en vagt, eller fordi man har en meget sygt barn.
Er der andre som mig der har fået stor luft i hverdagen når familien er udfordret efter de er startede hos Carelink, ja lønnen er højere men for mig er det simpelhen de medarbejdere jeg møder igennem telefonen, der bare får en til at føle sig set og hørt, og vil stå på hoved for at alt hænger sammen, syntes virkelig de passer på deres medarbejder.
Carelink forbliver forhåbenlig min arbejdsgiver i mange mange år endnu.
Fantastisk dag til jer alle sammen, måske vi ses derude.

– Trine

om os

Lær os bedre at kende

Hos Carelink har vi en åben, ærlig og personlig dialog. Både med vores kunder og vores vikarer. På den måde kan vi sikre det bedste match mellem dig som vikar og den arbejdsplads, du skal vikariere på. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Carelink, kan du læse mere om os her.

Ledige stillinger

Her kan du finde ledige stillinger hos vores kunder

Se flere stillinger