• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Vikar

Bliv en hjælpende hånd for andre

Med et vikararbejde er du en hjælpende hånd for andre. Du bestemmer selv, hvornår du vil have en velfortjent fridag, og om du har lyst til at arbejde i weekenden. Mange af vores vikarer kommer til Carelink Gruppen med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Nogle tager en enkelt vagt om måneden, andre har måske faste fridage, hvor de gerne vil ud at se noget andet og tjene ekstra.

Vi arbejder med mennesker

Hos Carelink Gruppen arbejder vi med mennesker. Og den personlige dialog og de tætte relationer til vores vikarer, vores kunder og de borgere, vi servicerer, er helt sikkert medvirkende til, at Carelink Gruppen i dag er blandt landets absolut største vikarbureauer i sundhedssektoren.

Carelink Gruppen leverer den kvalitet, der forventes af os. Som ansat eller vikar hos Carelink Gruppen kan du forvente tryghed, frihed, god løn og faglig og personlig udvikling. Er du kunde hos Carelink, er du garanteret markedet højeste leveringssikkerhed, kontinuitet, høj faglighed og markedets prissætning.

Vi matcher kompetent sundhedspersonale med arbejdspladser i pleje- og sundhedssektoren – både offentlige og private

 

Tryg ansættelse hos Carelink

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i ansættelsen som vikar hos Carelink Gruppen. Du skal fokusere på at skabe de bedst mulige forhold for vores borgere og patienter, og du skal bruge mindst muligt krudt på overenskomster, formularer, kontrakter og så videre. Alt det tager vi os af. Vi har styr på alle aftaler, og vi følger vikarloven, så din ansættelse er både god, tryg og i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer.