• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Bostøtte i eget hjem

Bostøtte i eget hjem

Bostøtte i eget hjem er et tilbud om hjælp, omsorg eller støtte samt træning og hjælp til udvikling af færdigheder til personer, der har behov herfor på grund af betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer. Støtten visiteres af kommunen efter Lov om Social service §85 og kan bestå i alt fra hjælp til økonomihåndtering til træning eller andre praktiske ting i eget hjem.

I Carelink Gruppen tilbyder vi hjælp, støtte og omsorg samt støtte til træning og hjælp til udvikling af færdigheder. Borgers individuelle behov er altid udgangspunktet for indsatsen og tilrettelæggelsen af forløbet.

Har du spørgsmål?

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Faglig chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk

Kontakt os

Vil du høre mere om vores bostøtte i eget hjem, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 44 22 42 43 eller på e-mail: teams@carelink.dk.