• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Log på

Log på som medarbejder/vikar

Når du bliver ansat hos Carelink Gruppen, får du din helt egen, personlige side på carelink.dk. Her kan du se de data, vi har registreret på dig.

Du kan ligeledes opdatere din kalender, holde dig ajour med ledige vagter, se dine lønsedler, få nyheder fra Carelink Gruppen og meget mere.

 

Log på som Læge i Danmark og i Norden

Her kan du som læge oprette en profil og herefter se udbudte vagter, finde information om afdelingerne og meget mere.

Du kan også logge på som kunde. Har du endnu ikke oprettet en kundeprofil, så ring til os på tlf. 71993300.

Log på som kunde

Som kunde hos Carelink Gruppen, kan du nemt og bekvemt bestille vikarer online. Med kundeadgang kan du logge ind i vores sikrede bestillingssystem. Har du endnu ikke kundeadgang, så kontakt vores salgskonsulent i vest, Pernille Kjeldgaard, på pkj@carelink.dk eller salgskonsulent i øst, Helle Gytkjær, på heg@carelink.dk.