• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

It & Digitalisering

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Softwareløsninger til det offentlige

IT & Digitalisering udvikler softwareløsninger til kunder – primært i den offentlige sektor – til gavn for borgere og professionelle.

Vi er en anerkendt leverandør af IT og tilhørende konsulentydelser, og som leverandør er vi kendetegnet ved at være i tæt kontakt med vores kunder og kontinuerligt videreudvikle og tilpasse systemerne, så de understøtter strategier og lovkrav til indsatser, ændringer i opgaver, organisation og arbejdsgange samt optimerer udnyttelsen af nye datamuligheder.

Vi leverer i dag software til mere end 30 forskellige kunder, og vi er leverandør på SKI-rammeaftalen 02.19 fagsystemer på beskæftigelsesområdet. 

Vil du høre mere om vores løsninger, så kan du kontakte:

Lars Buchholt Pedersen

Partner, direktør

lbp@marselisborg.org

+45 51211944

Mere indhold på vej

Vi er i øjeblikket ved at flytte over på denne nye side. Der er derfor ikke så meget indhold på sitet endnu.
Hvis du vil læse mere om vores løsninger, så kan du gå til vores gamle hjemmeside her