SOSU-hjælper

Vikar som SOSU-hjælper hos Carelink Gruppen

SOSU-hjælper – en uvurderlig hjælp

Du er som SOSU-hjælpervikar (SSH-Vikar) ikke bare en uvurderlig hjælp for vores borgere og patienter. Du er også en uundværlig hjælp for vores kunder, når der er brug for ekstra, hænder til at få hverdagen og vagtplanerne til at gå op. Det kan for eksempel være i tilfælde af sygdom, ferie eller travlhed i personalegruppen.

Du er uddannet til at varetage professionel pleje, omsorg og praktisk hjælp. Din vigtigste opgave som vikar hos Carelink Gruppen er at skabe tryghed hos borgeren eller patienten ved at udvise ro, overskud, omsorg og respekt. På den måde kan du være et afgørende skub i retning af at skabe et godt hverdagsliv og en forbedret livskvalitet for den enkelte.

SOSU-hjælper eller hjemmehjælper? I er lige velkomne hos Carelink Gruppen

Som SOSU-hjælpervikar hos Carelink Gruppen kan du forvente et job, der er fyldt med spændende udfordringer og nye oplevelser. Du får som vikar et job med mere frihed og en rigtig god løn, som naturligvis er ifølge gældende overenskomst med FOA.

Du vil som social- og sundhedshjælpervikar typisk arbejde:

  • På plejecentre og i hjemmeplejen
  • På Bosteder og bofællesskaber

Du kan også arbejde som vikar hos Carelink Gruppen, hvis du er uddannet hjemmehjælper, som er den tidligere uddannelse før social- og sundhedshjælperuddannelsen. Din løn og dine ansættelsesvilkår som hjemmehjælper er de samme som for en social- og sundhedshjælper.

Ledige stillinger

Se alle de ledige stillinger og vikarjobs, vi kan tilbyde dig.

Vi har gjort det hurtigt og nemt at finde det næste job, som passer bedst til dig.

Vi opdaterer listen så snart, der er nye jobmuligheder.

Dine fordele som vikar

Vi vil gerne gøre noget godt for vores vikarer. 

Som vikar og teamsmedarbejder hos Carelink Gruppen, får du derfor adgang til en lang række fordele, du frit kan benytte dig af.

5

Løn og vilkår

Vi ved at lønsatserne er vigtige for dig.

Her kan du finde løn og vilkår for de forskellige faggrupper vi har hos Carelink.

5
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til dét at være vikar hos Carelink gruppen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Her kan du finde svar på de fleste af de spørgsmål, som rejser sig i forbindelse med arbejdet som vikar. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar hver eneste dag – året rundt.

Hvis du er kunde – eller overvejer at blive det – hører vi naturligvis også meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den rette vikarløsning til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål`?

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 08.00-16.00.