• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Norge, Grønland og Færøerne

15 år med unik vikarservice

I mere end 15 år har Carelink Læger sendt læger til Norge, Færøerne og Grønland. 

Mange af vores læger har et ønske om at kombinere deres faglighed med en oplevelse i eventyrlige omgivelser. Og netop derfor ender langt de fleste da også med at være helt vilde med den barske og anderledes natur i vores nabolande mod nord. 

Naturen er balsam for sjælen, så når man først har været af sted én gang, ender man ofte med at tage af sted igen. Så blot en venlig “advarsel” om, at et vikarjob i Norge, på Færøerne eller Grønland kan være stærkt vanedannende.

Norden er et stort område, så det er selvfølgelig ikke muligt at opleve det hele på et enkelt vikariat. Så hvorfor ikke udnytte muligheden og prøve et vikariat i et nyt område? Så hvis du er er faldet for vanen, håber vi, at vi har inspireret dig til at opleve nye områder. 

Vi garanterer vores kunder et kompetent vikarteam

Alle vikarer hos Carelink Læger er håndplukkede til netop det job, som DU efterspørger. Vores mål er at skabe det perfekte match mellem opgave og vikar. Vi har mange års erfaring. Og vi har en finmasket og grundig rekrutteringsproces, hvor vi blandt andet afholder grundige, personlige ansættelsessamtaler og tager de fornødne referencer. På den måde sikrer vi, at det er den helt rigtige fagperson – det perfekte match – det møder op på din afdeling.

Kvaliteten af vores ydelser er altafgørende. Og vi ved, at der ofte er brug for vikarassistance med meget kort varsel. Derfor kan du forvente hurtig respons med et smil – og vikarer, der er både kompetente, ordentlige og pligtopfyldende.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Bliv læge i det norske sundhedsvæsen

Norge har så meget at tilbyde, og det har Carelink også. Vi har mange spændende vikariater på de norske sygehuse og i almen praksis.

Lønnen er attraktiv i en norsk praksis såvel som på norske sygehuse, og niveauet er generelt højere sammenlignet med danske forhold. I praksis er arbejdet i dagtid, hvor aflønningen kan variere lige fra 100 % provision til fast løn eller en kombination af begge. Indtjeningen kan afhænge af flere forhold som fx antallet af patienter og taksering.

Overvejer du at prøve kræfter med et job på et norsk sygehus, har vi mange spændende stillinger inden for alle specialeretninger.

At arbejde i Norge kan være stærkt vanedannende

Norge er rig på højfjeldsområder og nationalparker, og der er en rigtig smuk natur. Så ikke overraskende er Norge kåret som et af de smukketste lande i verden. Der er de store skove, de traditionelle træhuse, de overvældende bjerge, de storslåede vandfald og de tusindvis af alle fjelde og dale. Norge har noget for enhver smag. Hvad enten du kan li’ natur ved havet eller i bjergene med de smukke fosser.

Uanset hvad du er til, så garanterer vi dig store oplevelser og naturligvis en både loyal og professionel håndtering af dit næste lægejob i Norge.

Oplev det fantastiske Færøerne

Kom med Carelink til et af de smukkeste steder i verden, Færøerne. Vi har lægevikariater både på sygehuse og i almen praksis. 

Centralsygehuset på Færøerne er Landsygehuset, som ligger i Thorshavn, som også er den største arbejdsplads på hele Færøerne. Driften af Landssygehuset varetages af det færøerske sundhedsministerium.

Vi har kun rosende ord at sige om et arbejdsophold på smukke Færøerne, hvor natur og arbejde går op i en højere enhed.

Færøerne er én lang naturoplevelse. Der er betagende natur, der strækker sig over 18 øer med stejle skrænter, vandfald og et rigt dyreliv. Gæstfriheden på Færøerne er enestående, og de små lokalsamfund der karakteriserer udkanten af vores riges grænser. 

Med et vikariat på Færørerne er du med andre ord garanteret en oplevelse for livet.

Brug din faglighed som læge i Grønland

Carelink Norden har lægevikariater af kortere og længere varighed i Grønland inden for alle specialeretninger, og vi tør godt at love dig, at Grønland er noget helt specielt.

Overordnet er det det Grønlandske Sundhedsvæsen, der er ansvarlig for driften af sundhedscentre og regionssygehuse. Regionssygehusene udfører mindre kirurgiske indgreb, og der hvor der er patienter, som måtte have behov for større kirurgiske operationer foretages det på Dr. Ingrids Hospital i Nuuk.

Grønland ligner ikke noget andet sted i verden. Du kan rejse til Polarcirklen og se Diskobugtens imponerende isbjerge badet i midnatssolens skær. Vente til der bliver mørkt for at gå i verdens største biograf og betragte den nordlige halvkugles stjernevrimmel. Det er muligt at opleve hvaler, tage en tur i havkajak, se det rige dyreliv og drikke eftermiddagskaffe på indlandsisen.

Hvad venter du på?

Vil du arbejde som læge hos Carelink Gruppen?

Du får nem adgang til ekstra indtjening samt ekstra erfaring og indblik i forskellige arbejdspladser. Vi ønsker at give vores læger maksimal fleksibilitet og frihed. 

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Carelinks lægenetværk giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Carelink Læger er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Er du kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Direktør, Speciallæge

Claus Christian Louring

71996970
clo@carelink.dk

Afdelingschef

Linn Brændstrup Bertelsen

86787898
lbb@carelink.dk