• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Analyse & Udvikling

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Profil

Carelink Gruppen Analyse og Udvikling er en erfaren og anerkendt konsulentvirksomhed, der siden 2002 har specialiseret sig i udviklings- og forandringsprocesser inden for den offentlige sektor.

Analyse og Udvikling er forankret inden for velfærdsområdet og løser komplekse opgaver med stor diversitet på tværs af sektorer. Det kan f.eks. være et ministerium, som ønsker nye modeller til bekæmpelse af ældres ensomhed, en arbejdsplads med organisatoriske udfordringer eller en kommune, der ønsker nye metoder til unge- og beskæftigelsesindsatsen. Vi er førende i at udvikle og gennemføre sociale effektinvesteringer, hvor vores indsatser har en dokumenteret effekt, der gavner både bundlinje og mennesker i udsatte positioner. Samtidig er Analyse og Udvikling autoriserede arbejdsmiljørådgivere inden for det psykosociale felt og arbejder således med at skabe trivsel og stærke arbejdskulturer på såvel offentlige som private arbejdspladser.

Analyse og Udvikling tilbyder ledelsesrådgivning, organisationsudvikling og analyser inden for en bred vifte af fagområder; herunder beskæftigelses-, ældre-, unge-, og socialområdet. Med Carelink Gruppens samlede virksomhedsportefølje har Analyse og Udvikling en unik mulighed for at udføre udviklings- og forandringsprocesser på alle niveauer inden for velfærdsområdet, idet vi kan inddrage faglig ekspertise, viden og praksiserfaring fra såvel vores konsulentvirksomhed, som alle de øvrige fagområder.

Vores værdier

Vi er en ærlig og troværdig samarbejdspartner, der tør italesætte de udfordringer, vi ser. Vores engagerede medarbejdere har fokus på, at vores indsatser skal skabe værdi for vores samarbejdspartnere. Kvaliteten er i højsædet, og vi ønsker hele tiden at udvikle os. 

Vores styrker

Hos Analyse og Udvikling  kan vi udføre alle dimensioner i en udviklings- og forandringsproces. Fra analyser, strategiplaner, ledelsesrådgivning til kompetence- og faglig udvikling af medarbejdere til direkte forandringsopgaver på gulvet med sagssparring, medarbejdersupervision og empowermentforløb for borgere.

Vil du høre mere om vores løsninger, så kan du kontakte:

Jakob Kjeldgaard Paaske 

Direktør & Partner

jpj@marselisborg.org

+45 53387220

Mere indhold på vej

Vi er i øjeblikket ved at flytte over på denne nye side. Der er derfor ikke så meget indhold på sitet endnu.
Hvis du vil læse mere om vores løsninger, så kan du gå til vores gamle hjemmeside her