• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Asylcentre og kriminalforsorgen

Asylcentre

Vi har i Carelink Læger en lang tradition for at stå for den lægefaglige bemanding af asylcentre rundt omkring i landet. Både hvad angår fast lægeligt tilsyn af asylansøgere samt akutte tilsyn.

Derudover yder vi på daglig basis telefonisk rådgivning af sundhedsteamet på de enkelte centre samt varetagelse af receptgodkendelse. I samarbejdet med asylcentrene indgår ligeledes undervisning af personalet samt udarbejdelse af instrukser til de enkelte asylcentre.

Kriminalforsorgen

Carelink Læger har i en længere årrække hjulpet med lægebemandingen til kriminalforsorgen rundt om i landet. Denne ydelse dækker både over fast lægeligt tilsyn af de indsatte samt akutte tilsyn.

Vi sørger for at udarbejde instrukser, undervise personale og bistår med lægefaglig sparring telefonisk i hverdagen samt medicinudskrivning og godkendelse af recepter.

Vil du arbejde som læge hos Carelink Gruppen?

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Carelinks lægenetværk giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Carelink Læger er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Er du læge eller kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Direktør, Speciallæge

Claus Christian Louring

71996970
clo@carelink.dk

Afdelingschef

Marianne Larsen 

71993300
mal@carelink.dk