• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Social & Sundhedsfaglig Vikar

Det gode overblik

Hos Carelink ved vi, hvor vigtigt det er for dig som aktør i verdens bedste social- og sundhedssektor at levere den bedste service til borgere og patienter. Men vi ved samtidig, hvor udfordrende det kan være at få alle ender til at mødes og få alle vagtplaner til at gå op.

Vi er sat i verden for at gøre vores kunders hverdag nemmere og med flere end 13.000 tilknyttede vikarer og teams medarbejdere udfører vi hver dag tusindvis af vikaropgaver inden for alle social- og sundhedsfaglige og pædagogiske områder – og både i privat og offentligt regi.

Danmarks bedste vikarer

For at vi kan løse vores kunders vikaropgaver bedst muligt, er det vigtigt, at vi finder de bedst egnede vikarer til at udføre opgaverne.

Vi er meget omhyggelige i ansættelsen af vores vikarer og teams medarbejdere, så de sociale og faglige kompetencer er kortlagt og bedst muligt matches med hver enkelt opgave.

Har du brug for hjælp?

Vi ved at en midlertidig vikarløsning typisk anses som det næstbedste alternativ for dig. Derfor stræber vi altid efter at have et omfattende udvalg af speciallæger, sygeplejersker og andet social- og sundhedspersonale til rådighed, så du har mulighed for at vælge mellem forskellige kompetencer.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi kan levere den vikarydelse, du efterspørger – med det samme. Kontakt os på telefon 86133110 eller skriv til os på vikar@carelink.dk