Sygehjælper

Sygehjælper med stort omsorgsgen og bred plejeerfaring

Som sygehjælpervikar hos Carelink Gruppen har du helt sikkert et veludviklet omsorgsgen og ofte en bred erfaring fra pleje- og sundhedssektoren. Du er uddannet til kærlig omsorg og praktisk hjælp til borgere og patienter, der har brug for os. Uddannelsen til sygehjælper var en forløber for SOSU-uddannelserne, og du er som sygehjælper uddannet før 1990.

Hos Carelink kan du se frem til et job med frihed, en rigtig god løn og på ansættelsesvilkår i overensstemmelse med overenskomst med FOA.

Din vigtigste opgave som sygehjælpervikar hos Carelink Gruppen er at skabe tryghed hos borgeren eller patienten ved at udvise ro, overskud, omsorg og respekt. På den måde kan du være et afgørende skub i retning af at skabe et godt hverdagsliv og en forbedret livskvalitet for den enkelte.

Som sygehjælpervikar vil du som oftes arbejde som:

  • Vikar på plejecentre og hjemmepleje
  • Vikar på sygehuse

Vi holder dig motiveret og opdateret

Skarpe og opdaterede kompetencer er forudsætningen for at kunne udføre et værdigt og værdifuldt arbejde i pleje- og sundhedssektoren. Men det er også en forudsætning for, at du som sygehjælpervikar er motiveret til at udvise den omsorg og den respektfulde pleje, vi forventer af dig. Ved ansættelsen hos Carelink Gruppen gennemgår vi derfor alle dine kompetencer, så vi sikrer, at du er tryg, og at du mestrer dine opgaver på arbejdspladsen og over for de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp. Det er en tryghed for dig, for vores kunder og for borgere og patienter.

Ledige stillinger

Se alle de ledige stillinger og vikarjobs, som vi kan tilbyde dig. Og vi har gjort det nemt for dig at finde dit næste job.

Så finder du nemt og hurtigt det job, som passer bedst til dig. Vi opdaterer listen så snart, der er nye jobmuligheder

Dine fordele som vikar

Hvis vi vil have, at du skal være Danmarks bedste vikar, kan du jo også forvente, at vi hjælper dig med at være det.

Noget for noget.

Som vikar og teammedarbejder hos os giver dig derfor en række Carelink-fordele.

5

Løn og vilkår

Vi ved at lønsatserne er vigtige for dig.

Her kan du finde løn og vilkår for de forskellige faggrupper vi har hos Carelink.

5
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om dét at være vikar hos Carelink gruppen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Her kan du finde svar på de fleste af de spørgsmål, som rejser sig i forbindelse med arbejdet som vikar. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar hver eneste dag – året rundt.

Hvis du er kunde – eller overvejer at blive det – hører vi naturligvis også meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den rette vikarløsning til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål`?

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 08.00-16.00.