• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Lægepraksis

Medflex skifter navn og er nu en del af Carelink Gruppen – Danmarks nye velfærdskoncern

Tidligere

Lægevagten i regionerne

Som en af vores mange ydelser samarbejder vi med regionerne om den lægefaglige bemanding af lægevagten, som består af både telefoniske visitationer og fysiske konsultationer.

Yderligere hjælper vi i Carelink Gruppen med den lægefaglige bemanding på regionsklinikkerne – både ved længerevarende og akut behov.

Almen praksis

Carelink Gruppen afhjælper med den lægefaglige bemanding i almen praksis rundt i hele landet. Både på kort og langt sigt. Vi brænder for at finde det bedste lægematch til den enkelte praksis.

Yderligere indgår vi i et tæt samarbejde med regionerne om at bemande regionsklinikkerne rundt omkring i landet – både hvad angår lægelig visitation og konsultation.

Lægekonsulent

Har din virksomhed, hvad enten den er kommunal eller privat, brug for en lægekonsulent til en opgave? Vi tilbyder lægekonsulenter, der er er højt kvalificerede og med en bred erfaring inden for netop deres speciale.

Tøv ikke med at kontakte os. Sammen finder vi den bedste løsning til lige netop jer.

Carelink Gruppens Lægevagtstelefon

Carelink Gruppens lægevagtstelefon yder dagligt professionel og hurtig lægefaglig hjælp til vores samarbejdspartnere.

Som eksempler på ydelser kan nævnes:
 • Medarbejdere, der skal have fri fra arbejde, for at gå til læge
 • Udenlandske medarbejdere og virksomhedsgæster, der ikke er omfattet af den danske sygesikring
 • Personalegode til medarbejdere og deres familier
 • Assistance til opholds- og bosteder med behov for akut lægefaglig vejledning
 • Opfølgningssamtaler eller second opinion på udredning
 • Lægefaglig rådgivning og vurdering til asylcentre, kriminalforsorg og rusmiddelcentre mm., herunder godkendelse og ordinering af medicin

 

Vil du arbejde som læge hos Carelink Gruppen?

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Carelinks lægenetværk giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Carelink Læger er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Er du læge eller kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Direktør, Speciallæge

Claus Christian Louring

71996970
clo@carelink.dk

Afdelingschef

Marianne Larsen 

71993300
mal@carelink.dk