• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Afløsning og aflastning

Afløsning/aflastning

Afløsning/aflastning er et tilbud til ægtefælle eller andre nære pårørende, som passer en person med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Afløsning/aflastning visiteres efter Lov om social service §84 (voksne). Det er kommunen, der vurderer, hvilken form for støtte der er nødvendig og relevant for den enkelte.
I Carelink Gruppen tilbyder vi at yde støtte, afløsning, aflastning og omsorg til den ægtefælle eller nære pårørende, som måtte have behov. Vi følger borgeren, hvor borgeren er.

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Faglig chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk

Kontakt os

Vil du høre mere om afløsning og aflastning, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 44 22 42 43 eller på e-mail: teams@carelink.dk.