• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Bosteder og bofællesskaber

Vikarløsninger til bosteder landet over

Carelink sender hver dag hundredevis af vikarer på arbejde i bofællesskaber og på bosteder overalt i landet. Vi er klar med de ekstra, hjælpende hænder, når vagtplanerne skal gå op, og hverdagen skal hænge sammen. Også når det skal gå stærkt, og der er akut brug for en medarbejder med kort varsel.

Vi har løsningen på din bemandingsudfordring

Vi har flere tusinde kompetente medarbejdere tilknyttet vores vikarbureau, så vi har altid en vikarløsning klar til dig – uanset hvor og hvornår.

Vi dækker et bredt spænd af faggrupper og kan tilbyde dig vikarassistance i form af:

 • Pædagoger
 • Socialpædagoger
 • Pædagogiske assistenter
 • Social- og sundhedshjælpere
 • Social- og sundhedsassistenter
 • Sygeplejersker
 • Ufaglærte/pædagogmedhjælpere

Vi sikrer stabilitet på bosteder

Vi ved, hvor vigtigt det er for beboere på bosteder og i bofællesskaber at have faste rutiner og faste rammer. Derfor gør vi altid, hvad vi kan for at sikre, at beboerne bliver mødt af den samme vikar, når der er bestilt vagter flere dage i træk. Det skaber stabilitet og kontinuitet. Og kontinuiteten er en af de bedste forudsætninger for gode relationer og den mest optimale hjælp og pleje for beboerne på bosteder og i bofællesskaber.

Og kontinuiteten kan vi sikre, netop fordi vi har så mange tusinde dedikerede og kompetente medarbejdere tilknyttet vores vikarbureau – de står klar til at hjælpe hos jer.

Har du spørgsmål?

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Kundechef, Vest

Pernille Kjeldgaard

86133110 |  51445496

pkj@carelink.dk

Kundechef, Øst

Faglig Chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk