• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Børnehaver, vuggestuer og SFO

Vikarer til daginstitutioner

Carelink Gruppen kan tilbyde vikarydelser til børnehaver og vuggestuer. Vi har hundredvis af pædagogiske vikarer tilknyttet vores vikarbureau, så vi kan hurtigt og effektivt finde den vikarassistance, du har brug for – uanset hvor eller hvornår, du har brug for det. Vi dækker hele landet, og vi har følgende faggrupper tilknyttet:

 • Pædagoger
 • Pædagogiske assistenter
 • Pædagogmedhjælpere

Erfaring og kontinuitet

Når man arbejder med børn, er det afgørende med de rette kompetencer og den rette erfaring med pleje og støtte i børnehøjde. Men det er lige så vigtigt at skabe stabilitet og kontinuitet i børnenes hverdag. Derfor bestræber vi os altid på at tildele jer den samme vikar i tilfælde af vikariater af flere dages varighed. Og det kan vi gøre, fordi vi netop har så mange dedikerede og kompetente vikarer tilknyttet. Det giver dig tryghed som institutionsleder at vide, at du kan regne med den samme stabile bemanding i vores vikarydelser.

Har du spørgsmål?

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Kundechef, Vest

Pernille Kjeldgaard

86133110 |  51445496

pkj@carelink.dk

Kundechef, Øst

Faglig Chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk