• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Job & Trivsel

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Velkommen

Velkommen til Carelink Gruppen, Job & Trivsel. Vi er en andenaktør-virksomhed, der tilbyder jobrettede indsatser, der har til formål at inspirere og rådgive dig, så du finder din vej (tilbage) til arbejde. Gennem forskellige workshops, oplæg og en til en-rådgivning vil vi finde muligheder og veje ind på arbejdsmarkedet, der passer til lige netop dig.

Jobrettet forløb

Vores jobrettede forløb er for dig, der gerne vil have boostet din jobsøgning, så du lander dit næste job så nemt som muligt.

I forløbet får du konkrete jobsøgningsstrategier, som hjælper dig med at skille dig ug og finde et jobmatch med gode muligheder for dit fremtidige arbejdsliv. Gennem individuel sparring og gruppeworkshops vil du få sat ord på dine kompetencer og få en klar jobsøgningsstrategi, så du kan få sat dem i spil på det aktuelle og brede arbejdsmarked.

Læs mere

Akademikerforløb

Vi tilbyder et målrettet forløb til dig, der er ledig akademiker i København og som gerne vil inspireres til, hvordan du får sparket døren ind til det næste job, hvor du kan få sat dine kompetencer og viden i spil.

Sammen finder vi ud af, hvordan du gennem sparring, nye metoder og redskaber står stærkt i din jobsøgningsproces og lander dit næste job.

Læs mere

Mestringsforløb

Målet med vores mestringsforløb er, at du får skabt en plan for et fremtidigt arbejdsliv, der giver mening trods sygdom. I forløbet får du viden, redskaber og konkret sparring ud fra lige netop den situation, du står i.

Udover individuelle samtaler med en fast kontaktperson bliver du en del af et hold af ligesindede, hvorigennem du får øje på, hvad der skal til for at lande på rette hylde eller komme stærkt tilbage efter sygdom.

Læs mere

I job igen efter forløb

Christian Pernø har deltaget i et 2-årigt fondsprojekt mellem Carelink Gruppen ” Job & Trivsel”, Hillerød Jobcenter og Den Sociale Kapitelfond og fortæller, hvordan det hjalp ham til at komme tilbage som udviklingsoperatør på det ordinære arbejdsmarked.

Fra sygemeldt med PTSD og ophold på krisecenter til raskmeldt i ordinær beskæftigelse med nyt livsmod

At komme tilbage på arbejdsmarkedet efter traumatiske oplevelser kan være en hård rejse. Men for Charlotte har et særligt fondsprojekt mellem Carelink Gruppen “Job & Trivsel”, Hillerød Jobcenter og Den Sociale Kapitelfond gjort en afgørende forskel i forhold til at lande på den rette hylde arbejdsmæssigt.

Jobunivers

Gennem vores digitale jobunivers får du mulighed for at lande dit næste job på farten. I jobuniverset tager vi dig i hånden og viser dig, hvordan du kan fjerne de sten på vejen, der kan forhindre dig i at finde dit næste job eller finde trivsel på arbejdsmarkedet.

Her får du redskaber, øvelser og viden, der hjælper dig til at stille skarpt på dine styrker, værdier og kompetencer, så du kan finde de bedste muligheder for at lande dit næste job eller komme godt tilbage efter sygdom.

 

I jobuniverset er der taget hensyn til, at alle lærer forskelligt, hvilket betyder, at du både kan få ny viden gennem konkrete tekster og trin for trin-guides, men du kan også få læst ny viden op eller se motiverende og lærerige film. Vores jobunivers gør det legende let at være jobsøgende, for du har det altid ved hånden, og det er tilgængeligt døgnet rundt, så du kan få ny viden, lige når det passer dig.

Forløb blev et guldfund

Bethina deler sine erfaringer med at deltage i vores 2-årige fondsprojekt for langtidssygemeldte.

Læs mere

Offentlig-privat samarbejde

I samarbejde med forskellige jobcentre har vi udviklet en offentlig-privat partnerskabsmodel, der fokuserer på jobrettet rehabilitering. Her samarbejder Carelink Gruppens medarbejdere tæt med jobcentrenes personale for at få borgere væk fra offentlige ydelser og ud på arbejdsmarkedet. Jobcentrene beholder styringen og kontrollen, mens vi bidrager med sagssparring, læringsmøder og kompetenceudvikling.

Vil du høre mere?

 

Har du spørgsmål til vores ydelser eller vil du gerne i kontakt med os?

Kontakt os direkte på mail eller telefon.

Kontakt

E-mail: jobtrivsel@carelink.dk