• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Hjemmepleje og plejehjem

Plejesektorens bemandingsløsning: Carelink Gruppen

Som leder af et plejehjem eller i hjemmeplejen skal du bruge din tid og din energi på at skabe de bedste rammer for omsorg og pleje af dine beboere. Og ikke på at afdække manglende vagter og akut opståede bemandingsudfordringer. Det kan Carelink Gruppen hjælpe med.

Vi har tusindvis af vikarer tilknyttet vores vikarbureau. Vi dækker alle faggrupper, og alle vores kompetente vikarer har bred erfaring fra plejesektoren og erfaring med at anvende de omsorgssystemer, der benyttes i netop din kommune.

Vi har løsningen på din bemandingsudfordring

Hvad enten du har brug for en vagt en enkelt dag eller ønsker en længere periode med vikarvagter, så har Carelink Gruppen løsningen til dig. Vores vikarer er vant til at møde på forskellige arbejdspladser, så I vil opleve en effektiv og erfaren arbejdskraft fra første færd.

Vi har tilknyttet følgende faggrupper blandt vores vikarer:

 • Sygeplejersker
 • Social- og sundhedsassistenter
 • Plejehjemsassistenter
 • Social- og sundhedshjælpere
 • Sygehjælpere
 • Pædagoger
 • Ufaglærte/plejemedhjælpere

Vi har den vikar, du har brug for

Vi formidler alene erfarne og fagligt kompetente vikarer til at varetage dine bemandingsopgaver. Alle vores vikarer gennemgår et ansættelsesforløb, hvor kompetencer – såvel sociale som faglige – grundigt vurderes og verificeres, så vi bedst muligt kan matche hver enkelt vikar med det rette job. Du er således sikret de bedst egnede vikarer til de opgaver, du ønsker løst.

Alle vores vikarer arbejder jf. gældende overenskomster, har en ren straffeattest/børneattest og er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Fokusér på det vigtige og lad os hjælpe dig med at få vagtplanerne til at hænge sammen med en kompetent vikar på holdet. Kontakt en af vores sundhedsfaglige personalekonsulenter på telefon 86133110 eller på mail: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Sammen finder vi den helt rette vikar til dit behov.

Har du spørgsmål?

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Kundechef, Vest

Pernille Kjeldgaard

86133110 |  51445496

pkj@carelink.dk

Kundechef, Øst

Faglig Chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk