• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Praktisk hjælp

Praktisk hjælp, omsorg og pleje

Praktisk hjælp, omsorg og pleje er et tilbud til borgere med særlige behov, som af forskellige grunde har brug for hjælp til de praktiske gøremål i hjemmet. Hjælpen visiteres efter Lov om social service henholdsvis §83.

I Carelink Gruppen tilbyder vi at varetage opgaver som personlig pleje, hjælp til at få tøj på, hjælp til at komme ud af sengen, hjælp til at spise, hjælp til indkøb, tøjvask, rengøring i hjemmet m.m. Alle borgere har forskellige behov, hvorfor hjælpen altid tilrettelægges efter individuelle behov og i samarbejde med både borger og kommune. På den måde sikrer vi, at borgeren føler sig medinddraget og oplever sammenhæng.

Vi samarbejder med alle landets kommuner og stiller de faggrupper til rådighed, som opgaven kræver.

Har du spørgsmål?

Vil du være vikar?

Ønsker du mere frihed, flere udfordringer og en attraktiv løn? Og har du den faglige stolthed til at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter?

Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks største sundhedsfaglige vikarbureau.

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar, så kan du finde svar i vores FAQ.

Vil du være kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Faglig chef

Mette Ladefoged

44224243
mla@carelink.dk

Kontakt os

Vil du høre mere om vores tilbud om praktisk hjælp, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 44 22 42 43.

Du er velkommen til at kontakte vores faglige chef, Mette Ladefoged, direkte på mail: mla@carelink.dk