• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Disclaimer og ophavsret

Informationerne på carelink.dk stilles til rådighed uden garanti. Carelink Gruppen er således ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra vores websted.

 

Links til andre hjemmesider

Carelink.dk indeholder links til andre internetsider. Som bruger af carelink.dk skal du være opmærksom på, at Carelink Gruppen ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik. Carelink Gruppen garanterer ikke, at disse websteder eller serveren, de ligger på, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer. Vi opfordrer dig derfor til at være opmærksom på, hvornår du forlader vores hjemmeside og til grundigt at læse alle sikkerhedsmeddelelser. Carelink Gruppen benytter udelukkende sådanne links som en service, og oplysningen med et link til et givet websted indebærer ikke, at Carelink Gruppen tilslutter sig indholdet af webstedet.

 

Links til carelink.dk

Det er tilladt at oprette links til carelink.dk. Disse links må dog ikke bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed uden udtrykkelig tilladelse fra Carelink Gruppen.

 

Ophavsret

Ophavsretten til webstedet og rettighederne til dets indhold og design tilhører Carelink Gruppen. Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra webstedet – såvel elektronisk som i papirform – forudsat, at Carelink Gruppen kontaktes forud, og at Carelink Gruppen udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske materialets indhold.

 

Kontakt til Carelink.dk

Henvendelse med spørgsmål til Carelink Gruppen kan ske pr mail til vikar@carelink.dk