Sygeplejestuderende

Gør en forskel sammen med os

Som sygeplejestuderende kan du få dig et vikarjob hos Carelink Gruppen. Du får masser af uvurderlig hands on-erfaringer fra den virkelige verden, som du kan bruge aktivt som en del af dine studier. Studiejobbet som sygeplejestuderendevikar hos Carelink Gruppen er både udfordrende og fyldt med spændende opgaver og oplevelser. Og samtidig er du sikret en god løn og fleksible arbejdstider, som vil passe godt sammen med dine studieaktiviteter.

Som sygeplejestuderende vil du typisk få vikarjob på plejecentre og i hjemmeplejen.

Vi arbejder med mennesker

Carelink har tilknyttet rigtig mange sygeplejestuderende. Og det er afgørende for os, at det er en god oplevelse for dig at være vikar hos Carelink Gruppen. Vi gennemgår sammen dine kompetencer, ønsker og erfaringer, så vi kan finde de vikarjob, der passer dig bedst.

OBS. bemærk venligst at du først kan blive sygeplejeskestuderende- vikar, når du er færdig med 5. semester af sygeplejerskeuddannelsen eller har mindst 1800 timers erhvervserfaring fra plejen de sidste 3 år.

Ledige stillinger

Se alle de ledige stillinger og vikarjobs, vi kan tilbyde dig.

Vi har gjort det hurtigt og nemt at finde det næste job, som passer bedst til dig.

Vi opdaterer listen så snart, der er nye jobmuligheder.

Dine fordele som vikar

Vi vil gerne gøre noget godt for vores vikarer. 

Som vikar og teamsmedarbejder hos Carelink Gruppen, får du derfor adgang til en lang række fordele, du frit kan benytte dig af.

5

Løn og vilkår

Vi ved at lønsatserne er vigtige for dig.

Her kan du finde løn og vilkår for de forskellige faggrupper vi har hos Carelink.

5
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til dét at være vikar hos Carelink gruppen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Her kan du finde svar på de fleste af de spørgsmål, som rejser sig i forbindelse med arbejdet som vikar. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar hver eneste dag – året rundt.

Hvis du er kunde – eller overvejer at blive det – hører vi naturligvis også meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den rette vikarløsning til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål`?

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 08.00-16.00