• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Jobrettet forløb

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Få støtte til at komme i job

Vi har udviklet et forløb, der styrker og støtter dig i din vej i job. Formålet er, at du får foldet dit fulde potentiale ud i forhold til forskellige job og jobfunktioner, som passer til dig, og det, du kan.

Gennem individuelle samtaler og gruppeworkshops tager vi afsæt i din konkrete situation, så vi sammen kan få lagt en realistisk og holdbar plan for dig ift. dit arbejdsliv. I forløbet har vi særligt fokus på dine ressourcer, kompetencer og styrker og på, hvordan du kan matche dem med nye muligheder på arbejdsmarkedet. Samtidig får du konkrete redskaber til at gøre dit jobsøgningsmateriale og -strategi, så skarp som muligt.

Her kan du finde adresserne på Carelink Gruppens “Job & Trivsel” centre

I forløbet får du bl.a.:

 • Inspiration til at se nye muligheder og potentialer i dit arbejdsliv
 • Stillet skarpt på dine styrker, kompetencer og kvalifikationer
 • Redskaber til at gøre dit ansøgningsmateriale helt skarpt og målrettet, så arbejdsgiver ikke er i tvivl om, at du er den rette person til jobbet
 • Sundhedstilbud bestående af lettere træning, mindfulness, kost, søvn og hvordan man skaber bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv

Forløbet

I det jobrettede forløb tager vi afsæt i den coachende samtale, så du finder din egen vej tilbage i arbejde og får øje på dine ressourcer og muligheder – også på trods af sygdom. I forløbet arbejder vi bl.a. konkret med, hvordan du kan stå stærkt i dit arbejdsliv på trods af sygdom og barrierer, der lige nu spænder ben for at godt arbejdsliv.

Du inspireres til at se nye muligheder og potentialer, og du får redskaber til at bringe dig selv i spil på en konstruktiv måde, så du igen kan opnå fast tilknytning til arbejdsmarkedet trods sygdom.

 

Hvordan foregår det?

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, der følger dig under forløbet. Derudover bliver du tilknyttet et holdforløb, hvor du møder andre, der står i en situation, der minder om din egen. Holdforløbet foregår 8-10 timer om ugen fordelt på mellem 3 og 4 dage. Du vil opleve, at undervisningen vil veksle mellem fælles undervisning, opgaveløsning i mindre grupper og individuelt arbejde.

Redskaber

Jobplan og jobsøgningsstrategi

 • CV og ansøgning
 • Værdier, styrker og og kompetencer 
 • ABC – jobplan
 • SMART mål – hvordan sætter jeg mål og når dem?
 • Kommunikation – kommunikér, så andre ved, hvad du kan
 • Jobsamtalen – hvordan kan jeg skille mig ud og lande jobbet?
 • Det gode jobmatch
 • Jobnet og joblog

Bethina deler sine erfaringer fra forløb:

”Når man får mulighed for at få et forløb, hvor man kan få sparring og har et talerum, hvor man kan søsætte nogle af sine ideer og få noget sparring, skal man simpelthen tage imod det. Når man får det tilbudt, er det fordi, man er egnet til det. Så er det ikke fordi, der skal holdes øje med en, som nogle måske ville tænke. Så er det faktisk fordi, man får en mulighed for at udvikle sig undervejs og lande et andet og bedre sted. Eller samme sted men med nogle andre redskaber, som kan gøre, at man kan navigere i det, som man ikke tidligere kunne navigere i på grund af manglende redskaber”

Mød en af vores karriererådgivere

Motion og mestring

Motion og mestring er en del af vores jobrettede forløb, da det er vores erfaring, at det kan øge din ro og motivation til at takle hverdagen og de udfordringer, der kan opstå, når man skal tilbage i job eller trives på arbejdsmarkedet.

I forløbet er der bl.a. fokus på at lære at bruge åndedrættet til at stå stærkere i indre uro, håndtering af smerter eller frygt for forandring. Træning er tilrettelagt, så alle kan være med – også selvom du måske har kroniske lidelser eller udfordringer på grund af sygdom.

Vil du høre mere?

 

Har du spørgsmål til vores ydelser eller vil du gerne i kontakt med os?

Kontakt os direkte på mail eller telefon.

Kontakt

E-mail: jobtrivsel@carelink.dk