• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Hvem er vi

Carelink Gruppen

Vi har igennem det sidste år været igennem store, spændende skridt i vores udvikling mod at blive Danmarks største velfærdskoncern. Vi har etableret nærhospitaler, fusioneret med Marselisborg, opkøbt Personalegruppen, UNI-CARE, Medflex og VIDAR. Så vi nu stolt, kan sige at vi er landsdækkende som Danmarks førende velfærdskoncern.

Vi er der for borgernes skyld, og vi finder løsninger, når problemerne opstår. Og vi gør det ordentligt.

Mission

Vi bidrager med supplerende velfærdsløsninger til det offentlige og den enkelte borger.

Vision

Vi vil skabe rammerne for det bedst mulige liv for alle med brug for vores hjælp.

Værdier

Vi har respekt for hinanden.
Vi finder løsninger.
Vi gør det ordentligt.

Offentlige

Carelink Gruppen udbyder en række efterspurgte ydelser og løsninger, som understøtter den offentlige service inden for sundhed og velfærd.

Carelink Gruppens ønske er at støtte bedst muligt op om statens, regionernes og kommunernes arbejdsgange. Vi er til for at hjælpe dem med at nå deres konkrete mål og KPI’er for behandling og borgerservice.

Virksomheder

Carelink Gruppen udbyder en række ydelser og løsninger til private virksomheder, der ønsker at sikre sig medarbejderens trivsel, sundhed og karriere.

Her har vi f.eks. fokus på den enkeltes robusthed, så han/hun kan yde stabilt og komme hurtigere tilbage efter sygdom.
Vi forstår, at din virksomhed er afhængig af effektive medarbejdere og derfor er følsom overfor nedetid.

Private borgere

Carelink Gruppen udbyder ydelser og løsninger målrettet den private borger, som ønsker at komme videre med livet via skræddersyet hjælp.

Carelink Gruppen har f.eks. specialiseret sig i at yde unikke og designede plejeforløb med udgangspunkt i den enkelte borgers behov.

Hvis ikke konventionelle behandlingsforløb tilfredsstiller dine særlige behov, så gør vi det gerne.

Vi støtter Julemærkehjemmene

Vi ved, at mobning, ensomhed og lavt selvværd sætter dybe spor – både hos børn og voksne, og at det er noget, der kan følge én resten af livet. Derfor vælger Carelink Gruppen hvert år at sende julegavebudgettet i retning af noget, der er til gavn og til glæde. Vi donerer således julegavebudgettet på 75.000 kr. til et barns ophold på et af Julemærkehjemmene i Danmark.

På Julemærkehjemmene får drenge og piger hjælp til at tackle mobning og overvægt. De bliver gladere, mere udadvendte og får nyt mod på livet.
Et Julemærkehjem er et midlertidigt ophold for børn, der har brug for at få hjælp til at bryde en ond cirkel og styrke selvværdet. Der findes fire Julemærkehjem i Danmark, og alle lægger vægt på en god og positiv livsstil til gavn for børnenes videre udvikling.

Vi har igen i 2023 overrakt en check på 75.000 kr. til Julemærkefonden.

Donerer 1 million kroner til Røde Kors

Sammen gør vi en større forskel.
Det er opløftende at se den store opbakning, som almindelige danskere, organisationer og private virksomheder giver krigsramte Ukraine i denne tid. Hos Carelink Gruppen deler vi bekymringerne for de ukrainere, der har krigen helt inde på livet.
Derfor har vil valgt at støtte det vigtige arbejde, som @Danish Red Cross bidrager med. Vi har således doneret 1 million kroner til organisationens indsats i Ukraine.
Vi håber, at de danske virksomheder, som har mulighed for det, vil følge trop og støtte Ukraine med økonomiske midler. Ukrainerne har nemlig brug for al den hjælp, de kan få.