• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Jobrettede indsatser

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Få støtte til at komme i job

Carelink Gruppen tilbyder fokuserede, jobrettede indsatser, som hjælper borgere i arbejde, hvad enten de er tæt på eller langt fra arbejdsmarkedet.

Carelink Gruppen hjælper gennem en fokuseret og jobrettet indsats landets kommuner og jobcentre med at få ledige i job, uddannelse og praktik.

Vi arbejder med alle målgrupper inden for beskæftigelsesloven, og vi har således borgerforløb for forsikrede ledige, ledige fleksjobbere, aktivitetsparate, kontanthjælpsmodtagere, sygemeldte borgere m.fl. Fælles for alle er, at de hos Carelink Gruppen modtager en indsats, der bringer dem videre i forhold til job og uddannelse.

Vi arbejder ud fra samme værdigrundlag uanset den specifikke indsats og målgruppe.

Vores værdigrundlag hviler på en rehabiliterende tankegang og grundsynet i arbejdsevnemetoden. Vi mener, at en succesfuld indsats over for den enkelte bygger på en helhedsorienteret, tværfaglig indsats.

Respekten for det enkelte individ er et centralt element i vores værdigrundlag, og vi tror på, at alle mennesker kan noget og kan udvikles ved at handle. Vi mener, at mennesker generelt kan mere og andet end det, de på et givent tidspunkt har prøvet, og at alle har ressourcer, som kan udvikles. Denne udvikling sker i samarbejde med den enkelte, der skal have indflydelse, lyttes til og have reelt ejerskab af de mål, der opstilles.

Vil du høre mere?

 

Har du spørgsmål til vores ydelser eller vil du gerne i kontakt med os?

Kontakt os direkte på mail eller telefon.

Kontakt

E-mail: jobtrivsel@carelink.dk