• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Arbejdsmiljø

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Hvem er vi?

Carelink Gruppen “Rådgivning & Analyse” (Tidligere: Marselisborg Consulting) er autoriseret arbejdsmiljørådgiver og arbejder med forandringsprocesser, der skaber trivsel, arbejdsglæde, faglig stolthed parallelt med et solidt bundlinjefokus.

Vi har en bred medarbejdersammensætning, der gør det muligt at løse netop jeres udfordringer med afsæt i jeres behov. Vi skaber resultater gennem talknusning, facilitering af forandringsprocesser, individuelle forløb og teambuilding alt sammen med et skarpt øje til de digitale processer der indrammer jeres arbejde.

Mere indhold på vej

Vi er i øjeblikket ved at flytte over på denne nye side. Der er derfor ikke så meget indhold på sitet endnu.
Hvis du vil læse mere om vores løsninger, så kan du gå til vores gamle hjemmeside her