Socialpædagog

Skab tryghed og stabilitet som socialpædagogvikar

Socialt udsatte borgere er nogle af dem, der har allermest brug for vores omsorg. De har ofte svært ved at klare sig selv uden professionel og menneskelig støtte og vejledning. Din opgave er at skabe struktur og ro i den enkelte borgers liv og hverdag. Og det forventer vi, at du skaber ved at etablere en tryg, fortrolig og respektfuld relation til de borgere, du arbejder med.

Gør en forskel

Vi ved, at det stiller store krav til både dine menneskelige og faglige kompetencer at arbejde med socialt udsatte borgere. Som uddannet socialpædagog har du den rette uddannelse og den faglige stolthed og engagement til at udvise den omsorg og den menneskelige respekt, som vi kræver af dig.

Når du bliver ansat som vikar hos Carelink Gruppen, gør vi os sammen umage for at kortlægge dine kompetencer og erfaringer. På den måde sikrer vi det bedste match mellem dine kompetencer og de opgaver, du skal udføre som socialpædagogvikar. Og vi sørger løbende for, at dine faglige kompetencer er opdaterede. Det skaber tryghed og arbejdsglæde for dig.


Som socialpædagogvikar hos Carelink Gruppen vil du typisk arbejde ved:
  • Bosteder og bofællesskaber
  • Psykiatrien og socialpsykiatrien

Ledige stillinger

Se alle de ledige stillinger og vikarjobs, som vi kan tilbyde dig. Og vi har gjort det nemt for dig at finde dit næste job.

Så finder du nemt og hurtigt det job, som passer bedst til dig. Vi opdaterer listen så snart, der er nye jobmuligheder

Dine fordele som vikar

Hvis vi vil have, at du skal være Danmarks bedste vikar, kan du jo også forvente, at vi hjælper dig med at være det.

Noget for noget.

Som vikar og teammedarbejder hos os giver dig derfor en række Carelink-fordele.

5

Løn og vilkår

Vi ved at lønsatserne er vigtige for dig.

Her kan du finde løn og vilkår for de forskellige faggrupper vi har hos Carelink.

5
FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål om dét at være vikar hos Carelink gruppen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.

Her kan du finde svar på de fleste af de spørgsmål, som rejser sig i forbindelse med arbejdet som vikar. Du er naturligvis også velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar hver eneste dag – året rundt.

Hvis du er kunde – eller overvejer at blive det – hører vi naturligvis også meget gerne fra dig, så vi sammen kan finde den rette vikarløsning til dig.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen alle hverdage mellem 08.00-16.00.