– Børn & Unge

Foldere

Viden

& omhu

Marselisborg er blevet en del af Carelink Gruppen. Marselisborg er nu et stempel for Viden & Omhu i vores arbejde.

Foldere

Ydelseskatalog

Tværfaglige indsatser for udsatte børn, unge & voksne

Spisestøtte

Skab en bedre familiedynamik med spisestøtte fra Carelink Gruppen. 

Spisetræning involverer en dedikeret støtteperson, der er til stede ved dit barns side under måltiderne. Støttepersonen tilbyder tryghed og vejledning, der hjælper dit barn med at overvinde de udfordringer, der ofte er forbundet med at spise.

Gennem gradvis genindførelse af fødevarer, som dit barn må-
ske har udviklet frygt for eller til at følge en bestemt kostplan, har spisetræning til formål at genoprette et sundt og positivt forhold til mad.

Tværfaglig indsats for udsatte familier

Carelink Gruppen tilbyder tværfaglige familie- og jobrettede indsatser, som lever op til principperne i den nye hovedlov og samtidig tager udgangspunkt i hele families behov gennem et innovativt offentligt/privat partnerskab som stærk løsningsmodel.

Støtte til forældre med anbragte børn

Når en familie får anbragt et barn eller en ung, kan Carelink Gruppen tilbyde støtteperson, der kan yde neutral og professionel støtte til forældre i en svær situation.

Familiecoachuddannelse

Er du interesseret i det sociale arbejdes anvendte teorier og metoder i arbejdet med børn, unge og deres familier, og vil du gerne styrke dine relationskompetencer? Så er Carelink Gruppens Familiecoachuddannelse noget for dig.