• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Karriere i Carelink Gruppen

Bliv en del af Danmarks største velfærdskoncern

Hos Carelink Gruppen bliver du en værdsat del af et professionelt team, hvor omsorg er i centrum. Her er der hundredevis af kolleger, som altid er parate til at støtte og hjælpe dig.

Carelink Gruppen rummer en mangfoldighed af kompetente kolleger, og fælles for os alle er, at vi arbejder for borgere i hele Danmark. Gennem specialiserede kompetencer tager vi os af dem, der har brug for hjælp. Vores mål er at fremme et godt og sundt liv for borgerne i Danmark, og vi tror på, at det offentlige og det private gør hinanden bedre, når vi arbejder sammen og supplerer hinanden.

Vi er en stor, landsdækkende dansk velfærdskoncern, men lever i det tætte og det nære. Vi er der for borgernes skyld, og vi finder løsninger, når problemerne opstår. Og vi gør det ordentligt.

Hos Carelink Gruppen får du den nødvendige støtte til at udføre dit arbejde og gøre en forskel for den enkelte borger. Dette gælder, uanset om du arbejder med at hjælpe sårbare borgere videre i livet, koordinere vikarer til vagter eller måske arbejder med job og trivsel.

Mulighederne er mange, og du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.