Læge

Medflex skifter navn og er nu en del af Carelink Gruppen – Danmarks nye velfærdskoncern

Tidligere

Vores læger gør en forskel for vores kunder

– Læger til sundhedssektoren i Danmark og Norden

Loyal og professionel håndtering af alle aspekter

En læge fra Carelink Gruppen er en attraktiv løsning for såvel sygehuse som almen praksis, misbrug- og rusmiddelcentre, asylcentre, kriminalforsorgen samt private virksomheder. Med os som samarbejdspartner opnår du stor fleksibilitet og aflastning og derved bedre arbejdsmiljø og mere frihed.

Som læge hos Carelink Gruppen får du nem adgang til ekstra indtjening samt ekstra erfaring og indblik i forskellige arbejdspladser. Vi ønsker at give vores læger maksimal fleksibilitet og frihed. Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Medflex yder en hurtig, pålidelig og professionel service

Vi har brugt Medflex gennem flere år, og uanset om det har været akut sygdom eller til den daglige drift, har vi kunnet regne med deres hjælp til at få vagtplanen til at hænge sammen. De yder en hurtig, pålidelig og professionel service til vores afdeling.
Mikkel Bak Gulstad

Afdelingslæge
Kirurgisk afdeling, Viborg sygehus

Altid hurtig og professionel hjælp

Vi har samarbejdet med Medflex i flere år og oplever altid hurtig og professionel hjælp på alle tider af døgnet.Medflex har stor forståelse og viden om vores behov og sender altid dygtige og kompetente læger. Det er trygt at bestille vikarer igennem Medflex, da de altid har styr på formalia bl.a. omkring autorisations-ID, referencer osv.Der er både mulighed for at bestille vikarer online eller med hjælp fra deres dygtige medarbejdere, hvilket gør det nemt i en travl hverdag.Det betyder meget for os, at der altid er god kommunikation og løbende status på udækkede vagter – vi behøver derfor ikke selv at bruge en masse tid på at følge op på, om vagterne bliver dækket.Vi vil til enhver tid anbefale Medflex som førstevalg af samarbejdspartner til at dække både akut opståede ledige vagter og ledige vagter længere ude i fremtiden.
Mette & Betinna

Skemalæggere
Viborg Akut

Professionel, faglig sparringspartner

For os er Medflex en professionel, faglig sparringspartner, som går langt ud over grænserne for et traditionelt vikarbureau. Medflex dækker alle lægevagter på vore to asylcentre og vi har som oftest den samme læge, hvilket giver den bedste kontinuitet i behandlingen af beboerne. I hverdagen kan kliniksygeplejersken altid komme i kontakt med en læge, hvilket er meget betryggende for dem. Medflex står ligeledes for den årlige undervisning af kliniksygeplejerskerne og er dermed med til at udvikle kompetencer hos os, så vi bedre kan håndtere vores beboere på en sundhedsfaglig forsvarlig måde.
Margrethe Nielsen

Sundhedsfaglig leder
Sundhedshuset-Asylcenter, Vesthimmerland

Vi er meget glade for samarbejdet med Carelink Gruppen

Vi har haft lægedækning gennem Medflex i snart 2 år, og samarbejdet har fungeret upåklageligt. Vi har en fast, kompetent lægevikar tilknyttet, og når hun ikke kan, kommer der en anden fast vikar, så kontinuiteten i behandlingen kan opretholdes. Vi har desuden løbende haft fin dialog og sparring med bagvagten i forhold til forskellige faglige problemstillinger. Aftalebookningen fungerer også helt uproblematisk, så alt i alt er vi meget glade for samarbejdet med Medflex.
Lone Naundrup Nielsen

Leder af Rusmiddelteamet
Odsherred

Vil du arbejde som læge hos Carelink Gruppen?

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Carelinks lægenetværk giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Carelink Læger er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Er du læge?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Direktør, Speciallæge

Claus Christian Louring

71996970
clo@carelink.dk

Afdelingschef

Marianne Larsen 

71993300
mal@carelink.dk