• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Helbredskontrol, sundhedstjek og vaccination

Medflex skifter navn og er nu en del af Carelink Gruppen – Danmarks nye velfærdskoncern

Tidligere

Helbredskontrol og sundhedstjek

Carelink Læger tilbyder yderligere helbreds- og sundhedstjek af medarbejdere – herunder fx lovpligtig helbredskontrol ved natarbejde.
Her får medarbejderen en grundig gennemgang og undersøgelse og evt. efterfølgende vejledning i livsstil, kost, motion m.m. Virksomheden modtager efterfølgende en anonymiseret rapport for de samlede undersøgelser.

Vaccination

Står din virksomhed og mangler en læge til at vaccinere, så udgør dette også en af vores ydelser.

Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med vaccination af medarbejdere, hvad enten det er influenzavaccine eller rejsevaccine. Ligeledes kan vi bistå med rådgivning om korrekte vaccinationer, hvis medarbejderen allerede har en eller flere vacciner fra tidligere.

 

Vil du arbejde som læge hos Carelink Gruppen?

Vi følger dig på din karrierevej i sundhedsvæsnet både som kommende og erfaren læge. Så uanset, hvor du er i livet, kan vi understøtte den arbejdsmæssige udvikling, du gerne vil følge.

Det at være en del af Carelinks lægenetværk giver dig uanede muligheder for at kombinere indtjening med erfaring. Carelink Læger er en af sundhedsvæsnets foretrukne leverandører, og vi tilbyder derfor vagter og vikariater af kortere varighed i alle landets regioner til alle autorisationsniveauer.

Har du lyst til at være en del af vores netværk?

Er du læge eller kunde?

Vi står til rådighed for spørgsmål.

Direktør, Speciallæge

Claus Christian Louring

71996970
clo@carelink.dk

Afdelingschef

Marianne Larsen 

71993300
mal@carelink.dk