Nyhed

Randers kommune vælger Carelink til sundhedsfaglige vikarydelser

Fra medio august kommer Randers kommune til at benytte sig af Carelink, når de skal bruge vikarer i sundhedssektoren.

Der er hårdt brug for sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere i Randers kommune. Det får kommunen nu ekstra hjælp til, når den fra 15. august 2022 har valgt Carelink som leverandør af vikarer i sundhedssektoren og opsagt den tidligere aftale med den anden leverandør.

I løbet af de næste to måneder står Carelink derfor over for at rekruttere mellem 200 og 300 sygeplejersker, SOSU’er og pædagoger til Randers Kommune.

”Vi er meget stolte af, at Randers kommune har vist os den tillid, der ligger i at pege på os som deres nye leverandør af sundhedsfaglige vikarydelser. Vi får travlt de kommende uger, men det er vi jo efterhånden vant til at have”, siger Brian Rosenberg, der er administrerende direktør i Carelink.

Mange af Carelinks vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Det giver fleksibilitet til medarbejdere, men også til kommunen, der kan fokusere på de vigtige dele af arbejdet og lade Carelink tage sig af vagtplanerne.

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren og har flere end 21.000 vikarer tilknyttet til de forskellige områder.

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.