Nyhed

Randers kommune vælger Carelink til sundhedsfaglige vikarydelser

Fra medio august kommer Randers kommune til at benytte sig af Carelink, når de skal bruge vikarer i sundhedssektoren.

Der er hårdt brug for sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere i Randers kommune. Det får kommunen nu ekstra hjælp til, når den fra 15. august 2022 har valgt Carelink som leverandør af vikarer i sundhedssektoren og opsagt den tidligere aftale med den anden leverandør.

I løbet af de næste to måneder står Carelink derfor over for at rekruttere mellem 200 og 300 sygeplejersker, SOSU’er og pædagoger til Randers Kommune.

”Vi er meget stolte af, at Randers kommune har vist os den tillid, der ligger i at pege på os som deres nye leverandør af sundhedsfaglige vikarydelser. Vi får travlt de kommende uger, men det er vi jo efterhånden vant til at have”, siger Brian Rosenberg, der er administrerende direktør i Carelink.

Mange af Carelinks vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Det giver fleksibilitet til medarbejdere, men også til kommunen, der kan fokusere på de vigtige dele af arbejdet og lade Carelink tage sig af vagtplanerne.

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren og har flere end 21.000 vikarer tilknyttet til de forskellige områder.

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.