Nyhed

Glædelig nyhed – vi fortsætter med JFI!

Gennem 9 år har vi dækket vagter for JFI (Jysk Fællesindkøb) der dækker kommunerne Favrskov, Mariagerfjord, Norddjurs, Rebild, Skanderborg, Skive, Syddjurs og Viborg. JFI har været i udbud, og vi kan med glæde meddele, at vi fortsætter som leverandør med en ny aftale fra 1/9/2023.

Derfor bliver der fortsat mange dejlige vagter i områderne.

Kontaktperson hos Carelink

Betina Skeel Jakobsen

+45 44 22 42 41 bsj@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.