Nyhed

Gazelle 2019

Hvert år hyldes Danmarks hurtigst voksende virksomheder, når årets gazelle-virksomheder kåres.

I år er CareLink A/S blevet kåret for tredje år i træk!

Den største årsag til CareLinks vækst, er og bliver de fantastiske kompetente vikarer og medarbejdere, vi er så heldige at have hos Carelink.

Hver eneste dag, hele året rundt, løser de opgaverne ude ved vores kunder, med stor faglighed og engagement.

Statuetten skal derfor også deles med alle de medarbejdere der vil CareLink A/S det bedste, og hver dag er med til at hjælpe vores kunder.

En stor tak skal lyde til vores CareLink´ere og kunder – I er alle årsagen til denne flotte pris.

Kontaktperson hos Carelink

Betina Skeel Jakobsen

+45 44 22 42 41 bsj@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.