Nyhed

Donerer 1 million kroner til Røde Kors: Carelink opfordrer danske virksomheder til at støtte Ukraine

Et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren donerer nu 1 mio. kr. til Røde Kors. Pengene skal gå til at hjælpe krigsramte Ukraine.  

Røde Kors oplever i disse dage stor opbakning og engagement fra danske borgere, organisationer og private virksomheder, der alle tilbyder hjælp og økonomiske bidrag til Ukraine, som befinder sig i krig mod Rusland.

Og nu har Carelink, et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren der bl.a. udbyder både kvik- og PCR-tests, også meldt sig på banen ved at donere 1 mio. kr. til nødhjælpsorganisationen Røde Kors:

”Ukraine står i en forfærdelig situation. Vi ønsker at hjælpe landet, og derfor støtter vi nu med et økonomisk bidrag. Vi sender 1 million kroner til Røde Kors, der er frit stillet til at forvalte pengene, som de mener er mest hensigtsmæssigt. Vores ambition med bidraget er at støtte Ukraine der, hvor det giver bedst mening,” fortæller adm. direktør i Carelink, Brian Rosenberg.

For få dage siden rundende Røde Kors 200 millioner kroner i donationer til deres arbejde i Ukraine. Alene fra private aktører har Røde Kors modtaget 33 millioner kroner. Fra virksomheder er der indtil videre doneret over 62 millioner kroner, og fonde har sammenlagt doneret 106 millioner kroner.

 

Om Carelink

Carelink A/S er en danskejet velfærdskoncern bestående af Medflex, Uni-Care, Personalegruppen samt Carelink, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis København og Odense. Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.

For henvendelser kontakt:

Brian Rosenberg, direktør

 

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.