Nyhed

Carelink vinder udbud og skal hurtigteste i Region Syddanmark.

Det er med stor glæde at vi i dag kan fortælle at Carelink har vundet udbuddet på hurtigtest i Region Syddanmark.
Vi vil fra den 1. februar løse opgaven med at stå for hurtigtest, så Regionen er geografisk dækket, herunder grænseområdet.

Opgaven med at hurtigteste borgerne i Region Syddanmark vil være en blanding mellem mobil beredskab, hvor testkapaciteten flytter sig ud til borgerne, og stationært beredskab, hvor borgerne opsøger en fast testlokalitet.

Det mobile beredskab vil blive sendt ud til eksempelvis plejehjem, kommunale institutioner, eller andre steder, hvor det i tråd med den nationale test strategi er nødvendigt med øget screening og smitteopsporing.

Vi har en forventning om at skulle gennemføre 17.000 daglige test i Region Syddanmark.

Aftalerne om hurtigtest træder i kraft fra februar og varer frem til udgangen af april 2021.

“Som Danmarks bedste omsorgsorganisation er vi stolte af at have vundet udbuddet om at tilbyde gratis COVID-19-hurtigtest i Syd Danmark. Og vi er glade for og ydmyge over, at vi med disse test kan hjælpe befolkning og samfundet med smitteopsporingen og bekæmpelse af spredningen af coronavirus.”

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.