Nyhed

Carelink Norden vinder flere store udbud med lægevikariater i norske kommuner – og tilmed som 1. leverandør!

Vi i Carelink Norden er stolte over at kunne fortælle, at vi har vundet flere store nye udbud til lægevikarer i norske kommuner. Ikke nok med at vi er med i udbuddene, men vi er også blevet 1. leverandører, hvilket betyder at de udbudte vikariater lander i vores hænder som de første.

Kommuner hvor vi nu kan tilbyde spændende vikariater:

  • Ringerike
  • Valdres – dækker over Nor-Aurdal, Sør-Aurdal, Vestre Slidre, Østre Slidre og Etnedal
  • Lindesnes – dækker ligeledes lægevagten i Mandal
  • Grenland – dækker over følgende: Skien, Bamble, Kragerø, Porsgrunn, Siljan og Drangedal
  • Arendal – dækker over Arendal, Grimstad, Froland, Tvedestrand, Risør, Gjerstad, Vegårdshei, Åmli, Nissedal og Fyredal

Der er både mulighed for vagter i almen praksis samt i lægevagt.

Så står du med en drøm om at kombinere din faglighed med en oplevelse i eventyrlige omgivelser hører vi hellere end gerne fra dig på tlf. 86 78 78 98 eller pr mail: norden@carelink.dk

Kontaktperson hos Carelink

Linn Bertelsen

Afdelingschef Mail. lbb@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.