Nyhed

Carelink, Falck og Danske Regioner vinder Dansk Erhverv-prisen 2021

”Det gør os både glade og stolte at modtage Dansk Erhverv-prisen med vores to partnere i samarbejdet, Falck og Danske Regioner. Det har været et rigtig stærkt samarbejde, og vi håber, at det kan blive et startskud til et paradigmeskifte for, hvordan det offentlige og private arbejder sammen. Vi skal have mere samarbejde, hvor der er mindre detailstyring, mere tillid og mere metodefrihed, og jeg håber, det her samarbejde kan tjene som inspiration,” siger Brian Rosenberg administrerende direktør i Carelink. 

Prisvinderne har stået for et unikt offentlig-privat samarbejde om lyntest, der har været en hjørnesten i den danske teststrategi og hjulpet Danmark ud af coronakrisen, og prisen hylder indsats for at levere konkrete resultater til gavn for borgerne i en krisetid.

Læs mere om Dansk Erhverv-Prisen 

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.