Nyhed

Carelink, Falck og Danske Regioner vinder Dansk Erhverv-prisen 2021

”Det gør os både glade og stolte at modtage Dansk Erhverv-prisen med vores to partnere i samarbejdet, Falck og Danske Regioner. Det har været et rigtig stærkt samarbejde, og vi håber, at det kan blive et startskud til et paradigmeskifte for, hvordan det offentlige og private arbejder sammen. Vi skal have mere samarbejde, hvor der er mindre detailstyring, mere tillid og mere metodefrihed, og jeg håber, det her samarbejde kan tjene som inspiration,” siger Brian Rosenberg administrerende direktør i Carelink. 

Prisvinderne har stået for et unikt offentlig-privat samarbejde om lyntest, der har været en hjørnesten i den danske teststrategi og hjulpet Danmark ud af coronakrisen, og prisen hylder indsats for at levere konkrete resultater til gavn for borgerne i en krisetid.

Læs mere om Dansk Erhverv-Prisen 

Kontaktperson hos Carelink

Brian Rosenberg

Direktør +45 86 13 31 10 bro@carelink.dk

Om Carelink

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af de rette sundhedsfaglige medarbejdere til de rette pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark.

Vores grundlæggende værdier: respekt, vi finder løsninger og vi gør det ordentligt

I vores værdisæt har vi respekt for det vi står for, og det vi leverer både over for kunder og i den sidste ende de mennesker, vi omgås blandt. Vi bestræber os altid på at finde de løsninger, som vores kunder har brug for. Derfor er samarbejde en af grundstenene i vores DNA. Og vi vil gerne gøre det ordentligt.