• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Ny fond vil udvikle velfærdssamfundet

Carelinkfonden er en nyetableret almennyttig fond stiftet af Carelink Gruppen, Danmarks største private udbyder af serviceydelser indenfor social-, sundheds-og beskæftigelsesområdet.

Carelinkfondens mål er at udvikle og forbedre velfærdssamfundet til gavn for borgerne i Danmark og derfor vil fonden støtte helt konkrete forskningsprojekter, der kan giver ny viden om effektivitets- eller kvalitetsforbedrende metoder indenfor velfærdsservice og velfærdsteknologi:

”Det er vigtigt for os, at de forsknings projekter vi støtter umiddelbart efter kan anvendes, så borgerne hurtigt mærker en forbedring”, siger Carelinkfondens bestyrelsesformand Cand.polit og PhD Robert Spliid, der har mangeårig erfaring fra en række ledende poster indenfor Finanssektoren.

Bestyrelsen består udover Robert Spliids af to meget erfarne velfærdsforskere, professor Bent Greve fra Roskilde Universitet og Anne Marie Dahler, der er docent i anvendelse af teknologi og digitalisering i den offentlige sektor på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Al forskning der støttes af Carelinkfonden vil blive stillet til rådighed til fri afbenyttelse for alle, både offentlige og private organisationer og interessenter.

Hvert år vil der blive uddelt 2 mill. kr.

”Det er vigtigt, at vi skaber et endnu mere gnidningsfrit velfærdssystem i et samspil mellem offentlige og private aktører. Det kan vi ved at udvikle nye metoder til gavn for alle borgere”, siger Bestyrelsesmedlem, Professor Bent Greve.

”Teknologi er en væsentlig satsning ifht. at imødekomme velfærdssystemets  mange udfordringer, og er derfor et af de områder, vi vil have fokus på i Carelinkfonden, når vi uddeler midler til forskning”.”, siger Docent Anne Marie Dahler.

På carelinkfonden.dk kan du læse mere om fonden og hvordan man ansøger.

Yderligere information:

Bestyrelsesformand Robert Spliid, +45 24 94 07 05

Professor Bent Greve, +45 22 95 88 14

Docent Anne Marie Dahler, +45 51 77 71