• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Donerer 1 million kroner til Røde Kors: Carelink opfordrer danske virksomheder til at støtte Ukraine

Et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren donerer nu 1 mio. kr. til Røde Kors. Pengene skal gå til at hjælpe krigsramte Ukraine.  

Røde Kors oplever i disse dage stor opbakning og engagement fra danske borgere, organisationer og private virksomheder, der alle tilbyder hjælp og økonomiske bidrag til Ukraine, som befinder sig i krig mod Rusland.

Og nu har Carelink, et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren, der bl.a. udbyder både kvik- og PCR-tests, også meldt sig på banen ved at donere 1 mio. kr. til nødhjælpsorganisationen Røde Kors.

”Ukraine står i en forfærdelig situation. Vi ønsker at hjælpe landet, og derfor støtter vi nu med et økonomisk bidrag. Vi sender 1 million kroner til Røde Kors, der er frit stillet til at forvalte pengene, som de mener er mest hensigtsmæssigt. Vores ambition med bidraget er at støtte Ukraine der, hvor det giver bedst mening,” fortæller adm. direktør i Carelink, Brian Rosenberg.

For få dage siden rundede Røde Kors 200 millioner kroner i donationer til deres arbejde i Ukraine. Alene fra private aktører har Røde Kors modtaget 33 millioner kroner. Fra virksomheder er der indtil videre doneret over 62 millioner kroner, og fonde har sammenlagt doneret 106 millioner kroner.

 

Om Carelink

Carelink A/S er en danskejet velfærdskoncern bestående af Medflex, Uni-Care, Personalegruppen samt Carelink, der er specialister inden for formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers og to øvrige afdelinger i henholdsvis København og Odense. Vi værdsætter nære relationer og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede og kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid de rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.

For henvendelser kontakt:

Brian Rosenberg, direktør