• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Carelink opkøber specialvikarbureauet Uni-Care

Carelink A/S, et af Danmarks største vikarbureauer i sundheds- og plejesektoren, overtager i dag vikarbureauet Uni-Care ApS.
Uni-Care er et rekrutterings- og specialvikarbureau, der igennem 14 år har formidlet vikartjeneste og rekruttering af specialsygeplejersker og jordemødre over hele Danmark og Norge.

Opkøbet af selskabet sker som led i den øgede internationalisering af Carelink, der sidste år også erhvervede Medflex, der er Danmarks største vikarbureau for læger.

Direktør i Carelink, Brian Rosenberg, er glad for opkøbet og ser mange muligheder i samarbejdet:

”Der sker en konsolidering i Danmark og Norden, som vi ønsker at være en del af, dels for at kunne byde på de store offentlige udbud og dels for at have attraktive jobs til vores tusindvis af vikarer. Med Uni-Care kan vi i fællesskab udnytte synergien og de fordele, som købet giver os mulighed for, ikke bare i Danmark, men også i Norge. ” siger han.

De to tidligere ejere, Elsebeth Troelsen og Anna Nissen, fortsætter begge som direktører i virksomheden og glæder sig over, at kompetencerne hos begge selskaber nu forstærkes.

Vi ser frem til et godt samarbejde i vores fælles mål om blive Danmarks bedste vikarbureau.  Tilsammen har vi nu de helt rigtige kompetencer til at rekruttere sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, jordmødre, specialsygeplejersker og læger, så det skaber rigtig meget værdi for begge parter,” siger Elsebeth Troelsen.

Med erhvervelsen af Uni-Care og Medflex forventer Carelink i år at omsætte for mere end 700 millioner kroner.

Fakta:

Uni-Care blev stiftet i 2007 Anne Nissen, der er uddannet bioanalytiker og laboratorietekniker, og Elsebeth Troelsen, der er uddannet sygeplejerske.

Uni-Care har hovedsæde i Aarhus, og leverer vikarer til både det norske, danske og grønlandske sundhedssystem.

Carelink blev stiftet i 2007 og opkøbt af Dansk Generationsskifte gennem investeringsselskabet Tema 65+ i 2019.

Carelink opkøbte i 2019 Medflex, der formidler lægevikarer til hospitaler i hele Danmark og Norge, og driver desuden en række specialiserede sundhedsfaglige funktioner for offentlige kunder

Kontakt:

Adm. Direktør, Brian Rosenberg, tlf.: 86 13 31 10, bro@carelink.dk

Elsebeth Troelsen, tlf.: 22 94 89 48