• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Carelink, Falck og Danske Regioner vinder Dansk Erhverv-prisen 2021

”Det gør os både glade og stolte at modtage Dansk Erhverv-prisen med vores to partnere i samarbejdet, Falck og Danske Regioner. Det har været et rigtig stærkt samarbejde, og vi håber, at det kan blive et startskud til et paradigmeskifte for, hvordan det offentlige og private arbejder sammen. Vi skal have mere samarbejde, hvor der er mindre detailstyring, mere tillid og mere metodefrihed, og jeg håber, det her samarbejde kan tjene som inspiration,” siger Brian Rosenberg administrerende direktør i Carelink. 

Prisvinderne har stået for et unikt offentlig-privat samarbejde om lyntest, der har været en hjørnesten i den danske teststrategi og hjulpet Danmark ud af coronakrisen, og prisen hylder indsats for at levere konkrete resultater til gavn for borgerne i en krisetid.

Læs mere om Dansk Erhverv-Prisen