• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Carelink A/S overtager Medflex

Carelink A/S har udvidet udvalget til vores kunder og kan nu med stor fornøjelse meddele, at vi har købt aktiemajoriteten i Medflex A/S. Dermed kan vi også nu tilbyde lægevikarer inden for samtlige medicinske specialer.

Medflex tilbyder midlertidig lægefaglig arbejdskraft til hospitaler og specialklinikker i Danmark og Norge samt drift af specialiserede sundhedsfaglige funktioner for stat, regioner og kommuner, herunder Kriminalforsorgen, asylcentre og kommunale misbrugscentre.

Både direktører og medejere, Jakob Damm-Jakobsen og Søren Kjærulff Gaun, fortsætter som medejere og direktører i Medflex A/S.