Hvad sker der, hvis der kommer en klage på mig fra kunden?

Det sker ind imellem, at en kunde ikke ønsker en bestemt vikar igen. Hvis dette er tilfældet, tager vi en snak med kunden og laver en skriftlig redegørelse for, hvad der ligger til grund for klagen.

Derefter ringer vi til vikaren for at høre dennes version af sagen. Tit og ofte handler det om en misforståelse eller en brist i kommunikationen. Handler klagen om faglige kompetencer, at vikaren f.eks. ikke har udført opgaven tilfredsstillende, så tager vi en snak med vikaren. Her finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt kan klæde vikaren bedre på til lignende job. Det kan f.eks. være, at vi foreslår, at vikaren skal have mere erfaring i et fast job.

Svar på andre spørgsmål

Af hensyn til SKAT, kan der ikke udbetales skattefri kørselsgodtgørelse for tjenestekilometer uden
et korrekt udfyldt skema.
Du bedes derfor dokumenterer din kørsel overfor SKAT ved at udfylde dette skema, hver gang du
skal have udbetalt tjenestekørsel. Dette skema sendes til oekonomi@carelink.dk.
Tjenestekørsel er kilometer kørt i vagt, hvor du skal anvende egen bil.

Du kan downloade skema her: Download tjenestekørselsskema

Der er stor fokus på borgersikkerhed i kommunerne, derfor er det vigtigt at du kan identificeret dig med dit vikar ID-kort når du møder i vagt. Så kan både kunde og borger se, at du er vikar for Carelink.

For 14. dags lønnede vikarer indtil fredag kl. 12.00 dog weekendvagter der er godkendt senest mandag kl. 08.00 af vikar og vagtsted mandag kl. 16.00.

For månedslønnede handicaphjælpere i Region Syd er lønperioden 20.-19. i måneden.

Er du ansat under FOA-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under DSR-overenskomst, skal du have mindst seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet samt have arbejdet i faget mindst ét år inden for de sidste tre år.

Er du ansat under BUPL, er det din institutionserfaring, der er afgørende for din lønsats. Du kan finde din faggruppe her på hjemmesiden og se de forskellige lønsatser.