Dine fordele

Dine fordele som vikar og teamsmedarbejder hos Carelink Gruppen

Som en værdsat kollega i Carelink Gruppen vil vi gerne gøre noget ekstra for dig. Du får derfor en lang række fordele, som du frit kan benytte dig af. Vi kan tilbyde dig flere forskellige muligheder for at få både rabatter og gode tilbud.

Tilbudsportalen Visma LogBuy

Luk op for en verden af gode tilbud. Carelink Gruppen har købt adgang til tilbudsportalen “Visma Logbuy”, som giver alle vores medarbejdere adgang til at spare masser af penge på et væld af rabataftaler i webshops og butikker i hele landet.

Se alle rabatterne her

Rabat på alle ophold hos Comwell

Du kan som vikar og teamsmedarbejder få 13 % rabat på dagens standardværelse inkl. morgenbuffet.

Du booker dit værelse via “Hotelovernatning” hos Comwell – login via “Firmalogin”

Brugernavn: info@carelink.dk
Kode: 11555

Rabat hos Flügger

Med en personalekonto kan du i Flüggers egne 48 butikker spare 25 % på dit køb, så du kommer godt i gang med dit næste projekt. Alt, du skal gøre, er at oplyse nedenstående 6-cifrede kontonummer i butikken.

Kontonummer: 647535 

Du har mulighed for at søge på hjemmesiden Flügger.dk, hvor du finder tips og ideer samt alle oplysninger om deres produkter.

I alle Flüggers butikker står man til rådighed med råd og vejledning.

Gratis syns- og sundhedstjek og rabat på briller

Hos Carelink Gruppen er det vigtigt, at ikke kun dine kompetencer bliver holdt ved lige, men også at din egen sundhed er i topform. Et godt helbred øger ikke alene livskvaliteten men også arbejdsglæden.

Vi har derfor lavet en aftale med optikerkæden Louis Nielsen, så du som vikar eller teamsmedarbejder hos Carelink Gruppen (samt din nærmeste familie) kan få foretaget en gratis synsprøve med sundhedstjek.

Synet er trods alt den vigtigste af vores sanser, og et synstjek afslører ikke alene eventuelle øjenlidelser, eller forstadier hertil, men kan også sladre om eventuelle livsstilssygdomme.

Foruden syns- og sundhedstjek omfatter vores aftale med Louis Nielsen desuden, at du altid er sikret minimum 25 % rabat på dine brille eller solbriller.

Se mere på Premium club

Kurser hos Carelink Gruppen

Det er vigtigt for os, at du altid er opdateret på den nyeste viden, når du skal arbejde som vikar eller teamsmedarbejder i Carelink Gruppen. Derfor tilbyder vi løbende kompetenceudviklende kurser.

Carelink Gruppen afholder både e-læringskurser, som du kan tage hjemmefra og fysiske kurser rundt omkring i landet. På kursusbeskrivelserne kan du se, hvor vores kurser bliver afholdt.

Se alle kurser

Bliv vikar

Vil du også være en del af Carelink Gruppen?