• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Randers kommune vælger Carelink til sundhedsfaglige vikarydelser

Fra medio august kommer Randers Kommune til at benytte sig af Carelink, når de skal bruge vikarer i sundhedssektoren.

Der er hårdt brug for sygeplejersker og andre sundhedsfaglige medarbejdere i Randers kommune. Det får kommunen nu ekstra hjælp til, når den fra den 15. august 2022 har valgt Carelink som leverandør af vikarer i sundhedssektoren og opsagt den tidligere aftale med den anden leverandør.

I løbet af de næste to måneder står Carelink derfor over for at rekruttere mellem 200 og 300 sygeplejersker, SOSU’er og pædagoger til Randers Kommune.

”Vi er meget stolte af, at Randers kommune har vist os den tillid, der ligger i at pege på os som deres nye leverandør af sundhedsfaglige vikarydelser. Vi får travlt de kommende uger, men det er vi jo efterhånden vant til at have”, siger Brian Rosenberg, der er administrerende direktør i Carelink.

Mange af Carelinks vikarer kommer til Carelink med ønsket om at supplere deres indkomst med ekstra vagter. Det giver fleksibilitet til medarbejdere, men også til kommunen, der kan fokusere på de vigtige dele af arbejdet og lade Carelink tage sig af vagtplanerne.

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren og har flere end 21.000 vikarer tilknyttet til de forskellige områder.