Psykiatri og handicap

Carelink – dit fleksible vikarbureau

Carelink sender hver dag hundredvis af vikarer på arbejde i bofællesskaber og på bosteder overalt i landet. Det gør vi, fordi vores kunder kan regne med os. Vi er klar med de ekstra, hjælpende hænder, når vagtplanerne skal gå op, og hverdagen skal hænge sammen. Også når det skal gå stærkt, og der er brug for akut brug for en medarbejder, er Carelink vikarbureauet, du kan regne med.

Carelink skaber ro og stabilitet

Vi har flere tusinde kompetente medarbejdere tilknyttet vores vikarbureau, så vi har altid en vikarløsning klar til dig – uanset hvor og hvornår.

Vi dækker et bredt spænd af faggrupper og kan tilbyde dig vikarassistance i form af:

Faste rutiner med Carelink

Vi ved, hvor vigtigt det er for beboere på bosteder og i bofællesskaber at have faste rutiner og faste rammer. Derfor gør vi altid, hvad vi kan for at sikre, at beboerne bliver mødt af den samme Carelink-vikar, når der er bestilt vagter flere dage i træk. Det skaber stabilitet og kontinuitet. Og kontinuiteten er en af de bedste forudsætninger for en gode relation og den mest optimale hjælp og pleje af beboerne på bosteder og i bofællesskaber.

Og kontinuiteten kan vi sikre, netop fordi vi har så mange tusinde dedikerede og kompetente medarbejdere tilknyttet vores vikarbureau – klar til udrykning.

Kontakt os, hvis du har brug for ekstra hænder

Kontakt en af vores veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter på telefon 86133110 eller på mail: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Sammen finder vi den helt rette vikar til dit bosted eller bofællesskab.

    Har du spørgsmål?

    Pernille Kjeldgaard

    Kundechef

    +45 51 44 54 96
    pkj@carelink.dk