Plejecentre og hjemmepleje

Vikarbureauet, der får din vagtplan til gå op

Som leder af et plejehjem eller plejecenter skal du bruge din tid og din energi på at skabe de allerbedste rammer for omsorg og pleje af dine beboere. Og ikke på at afdække manglende vagter og akut opståede bemandingsudfordringer. Det afdækker Carelink.

Vi har tusindvis af vikarer tilknyttet vores vikarbureau, som du kan møde overalt i landet – på plejecentre, i hjemmeplejen, hos private plejefirmaer og rehabiliteringscentre. Vi dækker alle faggrupper, og alle vores kompetente vikarer har bred erfaring fra plejesektoren og erfaring med at anvende de omsorgssystemer, der benyttes i plejesektoren.

Vi har løsningen på din bemandingsudfordring

Hvad enten du har brug for en vagt en enkelt dag eller ønsker en længere periode med vikarvagter, så har Carelink løsningen til dig. Vores vikarer er vant til at møde på forskellige arbejdspladser, så I vil opleve en effektiv og erfaren arbejdskraft fra første færd. Jo flere gange vores vikarer møder på den samme arbejdsplads, jo mere effektivitet og kontinuitet vil vi kunne skabe – og jo bedre resultater vil du opleve.

Vi har tilknyttet følgende faggrupper blandt vores vikarer:

Vi har den vikar, du har brug for

Vi formidler alene erfarne og socialt og fagligt kompetente vikarer til at varetage dine bemandingsopgaver. Alle vores vikarer gennemgår et ansættelsesforløb, hvor kompetencer – såvel sociale som faglige – grundigt vurderes og verificeres, så vi bedst muligt kan matche hver enkelt vikar med det rette job. Du er således sikret de bedst egnede vikarer til de opgaver, du ønsker løst.

Alle vores vikarer arbejder jf. gældende overenskomster, har en ren straffeattest og er naturligvis underlagt tavshedspligt.

Fokusér på det vigtige og lad os hjælpe dig med at få vagtplanerne til at hænge sammen med en kompetent vikar på holdet. Kontakt en af vores veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter på telefon 86133110 eller på mail: vikar@carelink.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage fra 06.00 – 24.00. Sammen finder vi den helt rette vikar til dit behov.

 

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Kundechef

+45 51 44 54 96
pkj@carelink.dk