• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Carelink vinder udbud og skal hurtigteste i Region Syddanmark

Det er med stor glæde, at vi i dag kan fortælle, at Carelink har vundet udbuddet på hurtigtest i Region Syddanmark.

Vi vil fra den 1. februar løse opgaven med at stå for hurtigtest, så regionen er geografisk dækket, herunder grænseområdet.

Opgaven med at hurtigteste borgerne i Region Syddanmark vil være en blanding mellem mobilt beredskab, hvor testkapaciteten flytter sig ud til borgerne, og stationært beredskab, hvor borgerne opsøger en fast testlokalitet.

Det mobile beredskab vil blive sendt ud til eksempelvis plejehjem, kommunale institutioner eller andre steder, hvor det i tråd med den nationale test strategi er nødvendigt med øget screening og smitteopsporing.

Vi har en forventning om at skulle gennemføre 17.000 daglige tests i Region Syddanmark.

Aftalerne om hurtigtest træder i kraft fra februar og varer frem til udgangen af april 2021.

“Som Danmarks bedste omsorgsorganisation er vi stolte af at have vundet udbuddet om at tilbyde gratis COVID-19-hurtigtest i Syddanmark. Og vi er glade for og ydmyge over, at vi med disse tests kan hjælpe befolkningen og samfundet med smitteopsporingen og bekæmpelsen af spredningen af coronavirus”.