• Om os

     Carelink Gruppen er Danmarks største velfærdkoncern og løfter opgaver inden for alle velfærdsområder. Vores fundament bygger på virksomheder, der har mere end 20 års praksiserfaring inden for hvert sit fagområde. Vi har derfor både bredde og tyngde i vores faglighed og de indsatser, vi leverer.

     Vi har et ønske om at skabe en rød tråd imellem alle vores indsatser på tværs af alle fagområder og indsatsbehov. Vi sætter borgeren i centrum og gør det nemt og smidigt at modtage vores ydelser.

     Læs mere

Carelink valgt som 1. leverandør af sundheds- og omsorgsvikarer i hele landet

”I Carelink er vi stolte over at få lov til at støtte den offentlige sektor med kvalificerede sundheds- og omsorgsvikarer”, siger Brian Rosenberg og understreger, at Carelink ser frem til at understøtte den offentlige velfærd.

”Vi glæder os især over, at SKI har vist os tillid og godkendt os som 1. leverandør i hele landet. Vi kan forsikre vores kommende regionale og kommunale kunder på aftalen om, at vi fortsat vil lægge os i selen for at sikre et optimalt samarbejde og en høj leverancesikkerhed. I Carelink har vi stor respekt for den offentlige sektors særlige rammevilkår – og vi glæder os til at finde de løsninger, som sikrer, at det offentlige Danmark kan tilbyde alle borgere sundheds- og omsorgsydelser af høj kvalitet”, siger Brian Rosenberg.

Man kan læse mere om aftalen på hjemmesiden hos SKI:

For yderligere oplysninger kontakt Brian Rosenberg på telefon 25403535 eller mail: bro@carelink.dk